Menu

Wina

  • Przystawki
  • Dania pierwsze
  • Dania główne
  • Desery
wędzony węgorz z czarnym kawiorem i czarnym bzem
55,-
tatar wołowy z solonym żółtkiem i cebulką
45,-
świnka na zielonej łące
35,-
gęsia wątrobianka z truflami
41,-
sałatka jarzynowa z sardelami
33,-
kartacze z gęsią i smażoną cebulą ze skwarkami
45,-
kapuśniak z wędzonymi żeberkami i boczkiem
39,-
pierogi z dynią, kozim serem i rydzami
43,-
kołduny cielęce w rosole z pietruszką
37,-
pieczony seler z porami i wyśmienitym sosem
33,-
cielęcina a la crême z borowikami i pyzami
95,-
gęś z ciastkiem dyniowym i sosem z moreli
79,-
polędwica wołowa z kumpiakiem i sadlakiem
93,-
ozór wołowy z hibiskusem i burakami z boćwiną
59,-
dorsz z patelni z cytryną i dzikim czosnkiem
57,-
gorące pączki
27,-
kruche z czekoladą i wiśniami
29,-
miodownik z orzechami w polskim cydrze
25,-
talerz polskich serów zagrodowych z konfiturą i bułeczkami
39,-

wybór dań z aktualnej karty, z których jesteśmy szczególnie zadowoleni, w formie menu degustacyjnego
5 dań cena 160 zł + pairing alkoholi 135 zł
7 dań cena 190 zł + pairing alkoholi 155 zł

Do grup powyżej 8 osób doliczamy 10% usługi serwisowej.