Menu

Wina

  • Przystawki
  • Dania pierwsze
  • Dania główne
  • Desery
wędzony węgorz z czarnym kawiorem i czarnym bzem
47,-
tatar wołowy z solonym żółtkiem i liśćmi chrzanu
41,-
świnka z octem, szczypiorkiem i wódką
31,-
sałatka z buraków z pomarańczami i wędzonymi orzechami
29,-
karp z mościbrodów z kiszonym koprem i ogórkami
35,-
raki a’la hotel savoy z koprem i cielęciną
67,-
oka w rosole
33,-
pierożki z gęsią, jabłkami i macierzanką
43,-
pierogi z dynią, kozim serem i rydzami
37,-
pasternak z rajskimi jabłkami i marchewką
31,-
pieczona gęś z morelami i puree dyniowym
77,-
polędwica z jelenia w sosie z czarnego bzu
89,-
schab ze śliwkami i różami
69,-
cielęcina w śmietanie z borowikami
75,-
ozór wołowy z hibiskusem i burakami z boćwiną
57,-
sandacz z trawą żubrową i kalarepą
75,-
gruszki w miodzie pitnym z pyłkiem
25,-
mus z twarogu z mandarynkami i karmelem
27,-
kruche z czekoladą, kawą i orzechami włoskimi
29,-
talerz polskich serów zagrodowych z konfiturą i bułeczkami
39,-

wybór dań z aktualnej karty, z których jesteśmy szczególnie zadowoleni, w formie menu degustacyjnego
5 dań cena 145 zł + pairing alkoholi 135 zł
7 dań cena 175 zł + pairing alkoholi 155 zł

Do grup powyżej 8 osób doliczamy 10% usługi serwisowej.