Menu

Wina

  • Przystawki
  • Dania pierwsze
  • Dania główne
  • Desery
wędzony węgorz z czarnym kawiorem i czarnym bzem
47,-
marynowany dorsz z ogórkami małosolnymi i koprem
31,-
tatar wołowy z solonym żółtkiem i liśćmi chrzanu
41,-
sezon na pomidory
29,-
galaretka wieprzowa z octem, szczypiorkiem i wódką
31,-
zupa królwej krem z pulardy z migdałami
37,-
prażuchy z kurkami, lubczykiem i wegetariańskim bulionem
31,-
chłodnik ze szczawiu, rumianku i dzikich ziół
29,-
pierogi z baraniną, dzikim czosnkiem i masłem
35,-
marchewka z zielonym groszkiem
33,-
jagnięcina z kurkami, zieloną cebulką i czerwoną kaszą
79,-
chrupiący boczek z kwaśnym rabarbarem i panczkrautem
59,-
policzki cielęce z różami i mizerium
77,-
ozór wołowy z hibiskusem i burakami z botwiną
57,-
faszerowana papryka z orzechami laskowymi i serem
49,-
turbot z zielonymi warzywami i cytryną
75,-
kruche z pistacjami i malina
29,-
mleczny mus z truskawkami i werbeną
27,-
babka piaskowa z czereśniami i kwaśną śmietaną
25,-
biszkoptowa kanapka z lodami morelowymi
23,-
talerz polskich serów zagrodowych z konfiturą i bułeczkami
39,-

wybór dań z aktualnej karty, z których jesteśmy szczególnie zadowoleni, w formie menu degustacyjnego
5 dań cena 145 zł + pairing alkoholi 135 zł
7 dań cena 175 zł + pairing alkoholi 155 zł

Do grup powyżej 8 osób doliczamy 10% usługi serwisowej.