Menu

Wina

  • Przystawki
  • Dania pierwsze
  • Dania główne
  • Desery
tatar wołowy z solonym żółtkiem, cebulką i majonezem
41,-
galaretka wieprzowa z octem, szczypiorkiem i wódką
35,-
węgorz z czarnym kawiorem i czarnym bzem
47,-
karp z mościbrodów z ogórkami, czarnuszką i nasturcją
29,-
babka ziemniaczana z zieloną sałatą i kwaśną śmietaną
27,-
żurek z jajem gęsim, pieczoną gęsią i ziemniakami
39,-
pierogi z bażantem, borowikami i wędzoną słoniną
45,-
pieczony seler z marynowaną dynią i żytnim sosem
29,-
pierogi z dynią, smażonymi rydzami i kozim serem
37,-
pieczona kaczka z jabłkami i majerankiem z szamotuł
69,-
ozór wołowy z hibiskusem i burakami z botwiną
57,-
polędwica z jelenia z czerwoną kapustą i kopytkami
89,-
królik w śmietanie z kaszą i pieczonymi marchewkami
67,-
dorsz z truflami, wędzonym masłem i pierożkami z pieprzem
87,-
beza z koperkiem i migdałami
25,-
krem z czerwonej kapusty z hibiskusem i rodzynkami
23,-
kruche z ajerkoniakiem i tymiankiem
29,-
gąszcz z kwasu buraczanego z marchewką
23,-
talerz polskich serów zagrodowych z konfiturą i bułeczkami
39,-

wybór dań z aktualnej karty, z których jesteśmy szczególnie zadowoleni, w formie menu degustacyjnego
5 dań cena 145 zł + pairing alkoholi 125 zł
7 dań cena 175 zł + pairing alkoholi 145 zł

Do grup powyżej 8 osób doliczamy 10% usługi serwisowej.